Президентът с първи коментар след казуса с непълнолетния му син. В първия си блиц коментар по казуса, президентът определи скандала с младежкото парти като режисиран и упрекна медиите, че не са си свършили работата, за да стигнат до истината. Президентът не даде допълнителна информация какво всъщност според него се е случило.

„За съжаление, много то вас повториха сляпо написаното от кафяви сайтовете за пищен купон, арести, задържане ..Вие медиите имате всички ресурси да проверите фактите. Мисля, че го дължите на тези млади хора, които на прага на своето пълнолетие са пряко засегнати от манипулациите. Аз зная това, което са ми казали момчетата“, отбеляза Румен Радев, цитиран от БТВ.

„От началото на моя мандат аз съм подложен на непрекъснати атаки и аз нямам намерение да коментирам този режисиран скандал“, добави президентът.

Президентството: Синът на Радев не е отвеждан в полициятаНеверни са и твърденията, че събирането по повод на рожден ден е било в столично заведение, пишат от прессекретариата

Здравният министър потвърди: Синът на президента е хванат на купонПродължават проверките