“Преди четири години тръгнах по път, който беше пълен с неизвестни. Не знаех къде са острите завои, къде има срутвания, къде са неравностите и калта. Знаех само, че искам да вървя по него и да стигна до края! И когато се обърна назад да кажа – Аз успях! И сега това е факт. Днес, когато отново Ви казвам „Гласувайте за мен и успешния ми екип“, го правя с чиста съвест. Защото 90% от мандатната ми програма е изпълнена!”

С тези думи кандидатът на ГЕРБ и Коалиция за Хисаря за кмет втори мандат Пенка Ганева даде старт на кампанията на ГЕРБ за местни избори 2015 в община Хисаря. Да я подкрепят в читалище “Иван Вазов” в курортния град дойдоха областният координатор на ПП ГЕРБ Пловдив област Розалин Петков, областният ръководител на Жени ГЕРБ Пловдив област Евелина Апостолова, както и десетки членове и симпатизанти на ГЕРБ и Коалиция за Хисаря.

“Успяхме да ремонтираме пътища, църкви, читалища, училища и детски градини. Да направим канализация и водопровод, където беше най-належащо и да подготвим проекти и за останалите населени места с такива проблеми. Да създадем по-уютна и зелена среда и условия за спорт и отдих. Да изградим нов, модерен стадион в град Хисаря. Да привлечем още повече туристи и гости на града. Да превърнем празниците на общината в истинско културно събитие с национално значение. И признанието не закъсня! В последните 4 години има вече видими резултати за Община Хисаря. 

Тя получи няколко големи национални награди: СПА дестинация на Балканите , Златен приз за най-динамично развиваща се СПА дестинация,Най-зелен град на България, Кмет на годината в категорията „Здрави жители” и аз съм горда с всичко това”, заяви от сцената Пенка Ганев.

И завърши с думите : Подавам Ви ръка да продължим по пътя на успеха заедно! Ще се боря отново за Вашето доверие, защото бъдещето на общината е в нашите ръце – моите, и вашите! Подкрепете мен и листата за общински съветници на ГЕРБ, за да стане Хисаря още по-красива, по-зелена и по-уютна община! След тези думи тя представи своя екип - кандидатите за кметове и кандидатите за общински съветници - успешният отбор на ГЕРБ и Коалиция за Хисаря, с които смята за завърши започнатото.

Още новини четете ТУК