Тясна се оказа залата на Централен клуб на пенсионера при проведена среща-разговор с кандидата за кмет на район „Централен” и водач на листата за общински съветници на коалиция „Кауза Пловдив” Георги Титюков.

„Това е най-големият клуб в града, надявам се да продължим да работим все така добре с Вас както досега. Вратата на кметския кабинет в район „Централен” винаги е била отворена за Вас и ние винаги сме се опитвали да разрешаваме с диалог проблемите, които Вие сте споделяли в приемния ми ден”, сподели пред присъстващите Титюков. Преди време възрастните хора от клуба се обърнаха с молба към Георги Титюков за ремонт на покрива на сградата на Централен клуб на пенсионера, който вече е направен.

„Сега спокойно може да посрещнете зимния сезон, без притеснения ще може да се събирате и отбелязвате тържества и празници.”, допълни още Титюков.

Срещата премина при засилен интерес от страна на пенсионерите, които благодариха за свършената работа и пожелаха успешна кампания и победа на кандидатите на „Кауза Пловдив” на предстоящите местни избори на 25 октомври.

Още новини четете ТУК

TrafficNews.bg