Прелюбопитна листа са наредили от ДПС за предстоящите избори в Пловдив, става ясно от регистрацията им в ОИК.  Движението за права и свободи очаквано издигна Венцислав Каймаканов за кмет на Пловдив, но листата бе повече от изненадваща.

Хората на Ахмед Доган са заложили на младото поколение,а досегашните общинари – Али Байрям(Бранимир Иванов), Джамисет Джафер и Антон Карагьозов са аут от листата.

Водач на листата и кандидат за район „Тракия” е  синът на известния пловдивски футболист и треньор Аян Садъков – Ерол. Той е на 24 години и бе  тръгнал по стъпките на баща си, игра в „Локомотив Пловдив”, а след това залитна към света на модата и известно време се подвизаваше като модел на „Агресия”.

Втора е дъщерята на небезизвестния Гюрсел Алиев, който има огромен лик на Ахмед Доган на рамото. Шанел е 26 години  и работила по пиано баровете в града под тепетата като сервитьорка. Тя е завършила семестриално право в ПУ „Паисий Хилендарски” и единствено й остават държавните изпити, за да се дипломира като юрист.

Още новини ТУК

TrafficNews.bg