Мисля, че скандалът с апартаментите няма да разклати управлението, настоя вицепремиерът и военен министър Красимир Каракачанов.

На въпрос: "А какво ще стане ако Цветанов хвърли оставка?", той заяви: "Вие ми казвате "ако". Както казваше един бивш български премиер и още по бивш монарх: "Не съм гледач". За утрешното заседание на ГЕРБ, каквото и да кажа, може да сбъркам. Какво ще решат, не знам. Дали Цветанов трябва да поеме политическата отговорност, решава ръководството на партията му. Сега аз да давам становища, нали се сещате, че утре ще изляза крив, а не искам да бъда крив".

Така вицепремиерът Каракачанов коментира разразилия се преди седмица скандал, който доведе до оставката на няколко високопоставени политици в държавния кабинет.

Припомняме, че от постовете си тръгнаха правосъдният министър Цецка Цачева, зам.-министърът на спорта Ваня Колева и зам.-министърът на енергетиката Красимир Първанов.

Основното, което се коментира към момента, е каква ще бъде съдбата на лидера на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов. Към момента по въпроса мълчи както премиера Бойко Борисов, така и самият Цветанов.

Припомняме също така, че един от "имотните" е и бившият министър на културата Вежди Рашидов.

Нинова за "Апартаментгейт": Корупцията победи партията на БорисовБСП настоява за предсрочни избори като единствен изход

Трети от властта хвърли оставка заради "Апартаментгейт"Красимир Първанов подаде молба, чака се Борисов да му я разпише