„Гласувам, защото искам да се върне уважението в Пловдив. Гласувам за достойно поведение, ясни позиции и професионализъм, без договорки зад гърба на пловдивчани.“ Това коментира Дани Каназирева, кандидат за кмет на Пловдив , след като упражни правото си на глас в 10 часа тази сутрин в Професионална гимназия по транспорт „Гоце Делчев“ в район „Източен“.

Каназирева допълни, че нейният вот е за изграждане на истинско местно самоуправление в неговия европейски смисъл, което е близо и в услуга на местното население. „Какъвто и да бъде свободният избор на хората днес, нека той да допринесе да се случи най-доброто за Пловдив“, заяви още Дани Каназирева. Заедно с нея за органи на местното самоуправление, както и в референдума за електронно гласуване своя вот даде и Веселин Чавдаров, кандидат  за кмет на район „Източен“.

Тя благодари на членовете на секционните комисии в Пловдив, както и на Общинската избирателна комисия, независимо коя политическа сила представляват, защото те поемат цялата тежест на днешния изборен ден и отговорността да гарантират нормалното протичане на изборния процес.

Още новини четете ТУК

TrafficNews.bg