Боксов клуб Ботев Пловдив и треньора Арман Хакобян организираха вътрешен турнир по бокс. Над 60 състезатели на клуба деца, младежи, девойки и мъже изиграха оспорвани срещи. Иван Запрянов, който е кандидат за общински съветник от ББЦ и кандидат-кметът на община Стамболийски Красимир Марински, които също са спортисти, уважиха турнира.

"Необходими са повече хора като Арман Хакобян, които да са млади и амбицирани да създават състезатели и да изграждат личности, трябва да се организират възможно повече такива вътрешно клубни и градски турнири във всички спортове. Опитът и обиграването, което придобиват състезателите от тези турнири, са изключително важни. Голяма част от участниците са деца младежи и девойки, което е много важно за развитието на спорта. Това искам и аз - всички деца трябва да спортуват, независимо от това дали ще са тясно профилирани в даден спорт или ще тренират за здраве.", заяви кандидатът за общински съветник Иван Запрянов.

Номерът на листата на ББЦ е 17, а Запрянов е под номер 5 в преференциалното гласуване, а ММА-боецът напомня, че купуването и продаването на гласове е престъпление. 

TrafficNews.bg