Иван Запрянов се срещна с младите хора в район Западен, където представи идеите си за развитие на спорта и решаването на проблемите, свързани с обездвижването и затлъстяването.

На срещата бяха обсъдени няколко проблема. Един от тях е необходимостта от повече спортни площадки, които да са достъпни за всички, защото много от хората не могат да си позволят да посещават фитнес центровете.

"Всички тези млади хора спортуват, някои в спортни зали, а други на спортните площадки, но те всички са категорични, че ако имаше кой да ги насочи в ранна детска възраст, щяха да бъдат по-доволни. Младите приеха плана ми за спорт в градините и училищата с високо одобрение", заяви кандидатът за общински съветник Иван Запрянов.

"Искам да работим за по-добри условия за спорт, но преди всичко трябва да се обърне огромно внимание на спортуването при децата в предучилищна и училищна възраст, а в момента подготвям няколко опорни точки, които са свързани именно с това. Не говоря само за спорт за високи постижения, защото при децата няма как да става дума за това.

"Спортът преди всичко е здраве и бихме могли до решим проблеми като затлъстяването при децата и подобряване на имунната система., каза още кандидатът за общински съветник от ББЦ Иван Запрянов. 

За него може да се гласува и преференциялно по следния начин: