Много пловдивчани се събраха в парк „Белите брези“ на неделния концерт, организиран от ПП ГЕРБ в район „Южен“ в Пловдив. Присъстващите се насладиха на прекрасните изпълнения на класическото трио „Сопрано“ и Арт Войс Център, след което на сцената излязоха кандидатът на ПП ГЕРБ за втори мандат кмет на Пловдив инж. Иван Тотев, кандидатът за кмет на „Южен“ Кирил Велчев и кандидатите за съветници от района в листата на партията -Радослава Ташкова, Веселин Маневски, Атанас Узунов, Георги Василев, Даниела Дженева, д-р Аргир Аргиров.

„Южен“ е много важен район за нас. Виждате колко много съветници от района имаме в листата си. Ще продължаваме да развиваме „Южен“, който бе напълно забравен в предишния мандат“, подчерта в обръщението си Иван Тотев и призова гражданите да гласуват и в трите бюлетини с №3 на изборите на 25-ти октомври.

„Вашата подкрепа е много важна за нас, за да създадем комуникативна районна администрация, която да работи за самите вас“, заяви кандидатът на ПП ГЕРБ за кмет на „Южен“ Кирил Велчев. Концертът завърши с прекрасните танци и песни на ФА „Тракия“, а накрая изпълнители и гости заедно извиха кръшно българско хоро.

Още новини четете ТУК

TrafficNews.bg