„Искаме младите хора да останат да живеят и работят в Пловдив, затова имаме амбицията да създадем условия те да се реализират на пазара на труда ”, заяви кандидатът за кмет на район” Централен” и водач на листата за общински съветници на коалиция ”Кауза Пловдив” Георги Титюков. Той участва в диспут на тема: „Местната власт в подкрепа на гражданите и бизнеса“ по радио Пловдив с водещ Михаил Миховски. Сред темите, които бяха засегнати в предаването, бяха изграждането на нови детски градини и местата в детските заведения, изпълненото в район „Централен” през последната една година, когато Георги Титюков бе кмет на района.

През изминалия мандат изградихме две чисто нови детски градини - това са ЦДГ ”Мир” и „Котаракът в Чизми”. Започна цялостното изграждане на ЦДГ ”Чайка”, предстои ремонт на ЦДГ ”Каменица”. 

„Със задоволство мога да заявя, че проблемът с липсата на места в детските заведения вече е решен. Освен това само за година направихме 10 чисто нови детски площадки”, съобщи кандидатът за кмет на район „Централен” и водач на листата за общински съветници на коалиция ”Кауза Пловдив” Георги Титюков . Той изрази удовлетвореност от факта, че за последната година е нараснала значително събираемостта на местните данъци и такси в район ”Централен”. „Преасфалтирахме цялостно 18 улици в района. Амбицията ни е да направим бизнес сграда клас „А”, в която помещенията ще се дават на символични цени на млади хора, току- що завършили университет, желаещи да се развиват в Пловдив”, каза още Титюков.

Кандидатът на кмет на район” Централен” и водач на листата за общински съветници на коалиция ”Кауза Пловдив” Георги Титюков заяви, че ще продължи да приема граждани всеки ден, както досега и призова пловдивчани да подкрепят силната листа за общински съветници на партията, както и издигнатите кандидати за районни кметове в шестте района на Пловдив. 6 е номерът, с който ”Кауза Пловдив” участва на местните избори на 25 октомври.