Кандидатът на ПП ГЕРБ за кмет на район „Централен“ Георги Стаменов и кандидатът за общински съветник от листата на партията Александър Радев се срещнаха с възрастните хора от пенсионерския клуб „Елеганс“, за да споделят акценти от програмата си за следващия управленски мандат и да чуят препоръките на своите съграждани.

Пенсионерите поздравиха кмета на Пловдив и кандидат на ПП ГЕРБ за втори мандат инж. Иван Тотев за успешната му политика за развитието на Пловдив и поискаха по-ниски цени на картите за градски транспорт през следващия мандат.

С реализирането на големия транспортен проект управлението на градския транспорт ще се поеме от общината, така че тя ще продава билетите и картите и ще може пряко да влияе върху цените на услугата, което да доведе до нейното поевтиняване, посочи Георги Стаменов.

За да продължи възходящото развитие на Пловдив, което започна преди четири години, кандидатите на ПП ГЕРБ за районен кмет на „Централен“ и общински съветник призоваха присъстващите и техните семейства на 25 октомври да гласуват с № 3 в 3-те бюлетини – за общински съветници, за кмет на района и за кмет на Община Пловдив – инж. Иван Тотев. 

Още новини ТУК

TrafficNews.bg