Кандидатът на ПП ГЕРБ за кмет на район „Западен“ Димитър Колев бе специален гост на Клуба на пенсионера в квартал „Прослав“. Той поздрави присъстващите с днешния Международен ден на възрастните хора, като им пожела да са здрави и щастливи. С Димитър Колев бяха и членове на ПП ГЕРБ от район „Западен“.

„Бъдете силни и здрави, за да можете да сте до нас младите и да ни напътствате и помагате“ - с тези думи Димитър Колев се обърна към възрастните хора, като им подари комплекти табла, шах и карти за игра. Те от своя страна му пожелаха да бъде преизбран на поста, за да довърши облагородяването на района.

От пенсионерския клуб с умиление си припомниха как са били посетени от кмета на „Западен“ още в първите дни от избирането му. Тогава те пожелаха да бъде поставена ограда и нова врата около клуба, като това бе изпълнено от районната администрация. Възрастните хора благодариха на Димитър Колев за свършеното през изминалите две години за квартала и изразиха надежда, че добрите неща в „Прослав“ ще продължат и занапред. В отговор той заяви, че всичко това не би било възможно без подкрепата на община Пловдив и в частност на кмета инж. Иван Тотев.

Хората от пенсионерския клуб искрено се трогнаха от вниманието на своя гост като срещата им с него бе изключително сърдечна. Всички заедно вдигнаха наздравица и си пожелаха по-често да се събират. Накрая Димитър Колев, който е номер 3 в бюлетината за местни избори на 25 октомври, поведе дълго хоро, извило се в сградата на клуба.

Още новини ТУК

TrafficNews.bg