Доктор Васил Бацелов е с завършил Медицина, с две специалности  - по обща и съдова хирургия. Специализирал е в  Париж, Цюрих, София, Тел АвивТри години членува в Ню-Йоркската Академия на наукитеД-р Бацелов провежда прегледи и консултации в Клиника по Съдова хирургия и Ангиология към УМБАЛ "Свети Георги" - гр. Пловдив.

Кандидат за общински съветник в листата на Коалиция „Кауза Пловдив“ -  № 6 в интегралната бюлетина.

-Защо приехте да влезете в листата на коалиция „Кауза Пловдив”?

-Напълно откровено ще отговоря. На първо място от години смятам, че в Общински съвет Пловдив трябва да има представител на живеещите в централна градска част. Аз съм точно такъв. Човек, който да представлява мнението, препоръките и изискванията им на сесиите в Общински съвет Пловдив. На второ място платформата на коалиция ”Кауза Пловдив” отговаря изцяло на моите виждания за развитието на града, както и на неговия център. Да не забравяме, че Пловдив е в тройката на най-старите живи градове в света.

-С какво смятате, че ще допринесете за работата на Oбщински съвет Пловдив, ако бъдете избран за съветник?

-В работата на един общински съвет би било добре да има отговорни, високообразовани и коректни към себе си и към обществото хора, които да имат ясна представа затова какво биха искали да постигнат и да си дават сметка затова каква е възможността на държавния и общинския бюджет.

-Какво Ви мотивира да влезете в политиката?

-От началото на прехода следя активно политическия живот в нашата страна . Не одобрявам политиците ни да казват „тази” страна. България е нашата страна –не „тази „страна. Бих искал да допринеса за развитието на Пловдив, а оттам и за развитието на страната ни. Това може да стане, ако всички приятели и симпатизанти ме подкрепят на 26 октомври 2015 г. с  № 6 в интегралната бюлетина.

-С какво най-много се гордеете в житейския си път?

-Помогнал съм на хиляди хора да възстановят здравето и работоспособността си. На практическо ниво съм спомогнал за доброто и качествено обучение на стотици студенти по медицина и стоматология. Някои от тях са едни от най-изявените специалисти в своята област и българския народ може да се гордее с тях.

 -Какви цели си поставяте?

-Постигнал съм до момента повечето от целите, които съм си поставил в личен план. Обичам от все сърце ежедневната си работа. Пожелавам си само здраве, за да мога да продължа в този дух.  Да продължа да работя за хората, и за града ни.

Още новини четете ТУК

TrafficNews.bg