„Откакто сме се нанесли в този блок, положението е под всякаква критика”, възмутиха се пловдивчани, живеещи на улица „Белица”на среща с кандидата за кмет на „КАУЗА ПЛОВДИВ“ за район „Западен” Веселина Иванова.

Асфалт е положен през далечната 1986-та година, когато живеещите на улица „Белица”25-35 се нанасят в блока. Оттогава никой не помни някой да е поемал инициативата улицата пред входовете на блока да бъде асфалтирана. „Правили сме подписки, ходили сме в районната администрация, но безрезултатно”, заявиха жителите на район „Западен” пред кандидата на „КАУЗА ПЛОВДИВ“ Веселина Иванова. “Не може да се поддържа и развива централната градска част и центъра на районите, а никой да не мисли за покрайнините!”, казаха още пловдивчаните, дошли на срещата.

Освен от зейнали дупки и липса на асфалт пред блока, те се оплакаха и от липса на тоалетна за шофьорите на градски транспорт на последна спирка, или т.н. обръщало.

„Поемам ангажимент пред вас, че улицата ще бъде асфалтирана и ще се изгради тоалетна на обръщалото, заяви кандидатът за кмет на КП ”Кауза Пловдив” за район „Западен” Веселина Иванова.

TrafficNews.bg