Съпредседателят на ПГ на ПП-ДБ Атанас Атанасов в „На фокус с Лора Крумова” посочи, че разполага със списък с имена на магистратите с клубни карти от „SS клуб”, свързван с Мартин Божанов-Нотариуса. 

"Това, което получих по пощата не е съвсем списък, а много интересен материал затова по какъв начин Нотариуса е действал в съдебната система и е уреждал дела. Всичко това може да бъде описано с една дума – корупция", заяви съпредседателят на ПГ на ПП-ДБ.

„Оставам с впечатлението, че и.ф. гл. прокурор също разполага с тази информация, защото в този материал, който получих основна сцена на действията е Районната прокуратура в София. А миналата седмица Сарафов влезе с 20 прокурора точно там”, посочи той. И подчерта, че не знае откъде е изпратен документа.

„Основно в списъка има прокурори от районна и градска прокуратура в София. Мисля, че има двама или трима съдии и т.н. Има и от Върховната касационна прокуратура. Тази информация ще я предоставя на комисията, която беше сформирана в парламента. Нека те заедно с прокуратурата трябва да изяснят случая”, категорично заяви Атанасов.