Гранд Хотел Пловдив и паркинга пред него буквално блестяха от лукса и класата, демонстрирана от днешните абитуриенти, дошли да отпразнуват бала си.

Без много шум и екстраваганти решения за превоз, но със стилни тоалети, красиви костюми и лъскави лимузини, зрелостниците от СУ “Пейо Яворов” и ХГ „Св. св. Кирил и Методий“ събраха погледите на роднини, приятели и случайни минувачи.

Спортни модели коли, лимузини, джипове, класически автомобили и рев на мотори огласиха пространството пред хотела, а атмосферата разчупи и звукът на класическа гайда. Освен стандартното броене от 1 до 2 и гърмежите от бутилки шампанско, абитуриентите и присъстващите превърнаха пространството пред хотела в истинска дъга от димки и факли.

Мъжката част от абитуриентите бяха заложили на семпла визия, като се появиха в класически костюми в тъмната гама. Дамите от друга страна показаха най-различни стилове и визии. От къса шарена рокля, до дълга, черна и елегантна рокля, всяка една от тях изразяваща себе си.

Погледите пред Новотела събра и синът на кмета на Община „Родопи” Михаил Михайлов, който завършва Хуманитарната гимназия. Зрелостникът се занимава професионално с футбол, като играе за ФК „Куклен”, а за важния ден беше избрал да дойде с впечатляващ ретро автомобил „Мерцедес”, собственост на баща му.

Галерия: