Бързата работа била срам за майстора. Затова вероятно на  собственика на клуб "Дестини" му бяха необходими две години и осем месеца, за да изпълни съдебното решение и да демонтира незаконното заведение. Сагата обаче приключи и снощи бяха свалени последните колони от конструкцията. 

Сагата започна преди 4 години, когато въпросното зваведение бе изградено пред комплекс "Гербера", собственост на предприемача Георги Чалъмов. Наемател на обекта е фирма "Дирос Трейд". Заведението, което бе изградено от масивна стоманена конструкция и стъклопакети и е със солидна основа, е вдигнато без разрешение на строеж. Въпреки това в продължение на две години работи без сериозен проблем. През 2017 година обаче след масирана проверка в квартала , няколко незаконни обекта получават заповеди да бъдат съборени. "Дирос Трейд" обжалват заповедта, но след като минават през всички инстанции, решението на съда е категорично - заведението е незаконно и заповедта на кмета на район "Тракия" трябва да бъде изпълнена. Окончателното решение е от декември 2018 година, но въпреки това  в продължение на една година процедурата по демонтажа се отлага във времето. 

Първата причина, изтъкната от районната администрация е, че кметството не разполага с достатъчен финансов ресурс, за да разруши незаконния обект. След серия публикации в TrafficNews, на общинска сесия са гласувани 42 000 лева за премахване на незаконни обекти. Собственикът на "Дирос Трейд" Динко Миленчев първоначално обещава на кмета Костадин Димитров да премахне сам конструкцията, но в последствие с юридически хватки удължава "агонията". 

"Топкането  на топката"  осигури още няколко месеца работа на незаконното заведение. То бе затворено в края на януари 2020 година. Собственикът му внесе в районното кметство документи, че ще демонтира сам конструкцията. Пандемията забави процеса с близо половин година. 

Сега предстои мястото да бъде възстановено, тъй като настилката на тротоара е разрушена при полагането на основите на "временната", според документите постройка. 

Собственикът на "Дирос трейд" ООД Динко Миленчев  е собственик на веригата казина „Империя” и на футболен клуб „Спартак Пловдив 1947” и концесионер на стадион "Тодор Диев".