И тази година във Виена се проведе годишният конгрес за катарактална и рефрактивна хирургия. 41-ият конгрес на Европейското дружество се състоя от 8-и до 12-и септември. Болница Луксор присъства за поредна година с представители д-р Тодор Тасков, д-р Атанас Георгиев и д-р Александра Стефанова.

Клиника Луксор работи на световно и европейско ниво, с най-съвременната апаратура, медицински изделия и методи на работа, стана ясно след участието.

В презентацията на известния египетски професор Ашраф Амиа, в сесията за Phakic IOL, беше цитирана публикация на д-р Георги Тасков и д-р Тодор Тасков.

Припомняме, че новата девететажна сграда на клиниката с площ от 6000 кв се намира на бул. "България" №59. Тя беше открита миналата година с рязане на две ленти.

Едната, беше прерязана от официалните гости и собственикът д-р Димитър Тасков. Втората беше символ на приемствеността в семейството офталмолози и логично ножиците бяха в ръцете на д-р Тасков, двамата му синове и лекари Тодор и Георги Таскови и техните деца.