С мотошествие в Пазарджик приятели и бивши съученици на убития 21-годишен Ангел Здравков го изпратиха в последния му път днес, съобщава "24 часа".

Мотошествието премина по целия град-през мястото ,където стана трагедията в петък вечер, през съдебната палата и завърши пред катедралния храм „ Успение на Света Богородица“ в града. В най-голямата пазарджишка църква бяха дошли над 300 души-близки, приятели, граждани, които да си вземат „Последно сбогом“ с Ангел.

„Има неща в този свят, за които думите не могат да бъдат достатъчни. Едно от тях е как да кажеш сбогом завинаги на добър и обичан човек. Такъв е нашият Ангел, когото изпращаме в последния му земен път. Той обичаше моторите, обичаше своите приятели“, написа в профила си Никол Димитрова, приятелка на убитото момче.

Близки и приятели нямаше пред съдебната палата и в съдебната зала. „Днес е ден да се простим с нашето Ангелче...“, каза 21-годишната Никол.

Съдът остави в ареста убиеца на Ангел от ПазарджикНикола Райчев може да обжалва решението пред Пловдивския апелативен съд