Благотворителен онлайн базар събира средства за 9-годишната Никол Томова от Пловдив, която се бори с тежко заболяване. Всеки, който има желание да помогне на борбеното момиченце, може да дари вещи или да закупи нещо чрез фейсбук групата „Благотворителен базар за Никол”. Събраните средства ще бъдат предоставени за скъпоструващото лечение на детето.

Припомняме, че Никол е диагностицирана с медулобластом - злокачествен тумор в малкия мозък. Вече е направена една операция, назначени са химио- и лъчетерапии. Поради метастази в гръбначния стълб, се нуждае от скъпоструващи изследвания в Германия, лекарства и специална рехабилитация, за да проходи отново.

Детето е изключително борбено. Не спира да се опитва да се раздвижва и дори вече се изправя сама. „Мечтата на Никол е просто да проходи. Оказва се, че поради нарушение на вестибуларния апарат прохождането на Никол ще е бавен и труден процес. Ние ще продължаваме да се борим и да се молим за пълно възстановяване. Благодарим на всички, които продължават да са до нас в тази тежка битка”, пишат близките на момиченцето във Фейсбук.

Освен чрез онлайн базара, всеки може да дари средства и чрез следната банкова сметка:

IBAN: BG83RZBB91551014159962

Титуляр: Никол Николаева Томова