Общински охранител е забелязан да танцува на Гребната база в Пловдив. С палка и белезници на кръста общински охранител от Пловдив обра овациите на Гребната база. Той е заснет как танцува и се забавлява на отминало събитие, състояло се на огромното спортно съоръжение в града под тепетата, пише GlasNews.bg

Младеж е заснел танцовите умения на охранителя, а видеото е публикувано в Tik-Tok. От кадрите е видно, че охранителят няма притеснения от това, че е в униформа. Мъжът разклаща ханша си, щрака с пръсти и отпива от енергийна напитка.

Кадрите определено станаха вайръл в платформата за видео публикуване. Към този момент видеото е събрало почти 200 хиляди показвания и 9 хиляди харесвания.

"Когато е 7 сутринта и излизаш от бара, но музиката все още те държи и продължаваш да си припяваш", това е написал младежът, публикувал видеото.

Кръшните танци на служителя, който демонстрира непукизъм и добро настроение, развеселиха Tik-Tok потребителите. Някои хора написаха в коментарите, че познават мъжа и добавиха, че той е много добър и весел човек. 

"Човекът е супер забавен, мил и добър. Не е за подигравка, а напротив - трябва да му се радваме, че си живее живота и се радва на всичко около него!", написа Niccolle Niccollowa.

"Ванката е уникален! Толкова положителен човек рядко се среща", коментира Lina.

"Ванката е много добър и весел човек, работила съм с него", добави ShinePawsGrooming.

Според други хора обаче служителят, който работи в сферата на сигурността, се излага с действията си.

"Поредната излагация. Като си на работа поне малко сдържаност трябва, все пак е охрана, не танцьор", гласи коментар.

"Вчера го загледах на Гребната и си казах: Брат, тоя образ не е за охрана", написа TrafficEvader.

Вижте видеото: