Обичате да пазарувате качествени стоки на ниски цени? Почитатели сте на турските и италианските продукти? Чревоугодници сте? Тогава мястото за Вас е AY GROSS Depo market на бул. Източен № 50. Магазинът, където можете да се потопите в огромно разнообразие на артикули - над 5600. За една година, откакто AY GROSS Depo market отвори врата, се превърна в притегателна точка за всички, от малки - до големи. 

Магазинът вече има редовна клиентела, която бива глезена по наистина впечатляващи начини. Необходимо е веднъж да стъпите в AY GROSS Depo market, за да ви стане любим за пазаруване. 

Водещи марки кафе от Турция и Италия, на безсрамно ниски цени, правят AY GROSS Depo market лидер в търговията с продукта, без който българинът не може.

Намиращият се на удобна локация магазин няма конкуренция, що се отнася до промоциите. В него те са реални и продължават с месеци, за някои видове стоки - дори с година. Посетете го и ще се убедите сами за какви разлики в цените иде реч. Множество пресни продукти могат да се намерят в AY GROSS Depo market на миналогодишни цени, напук на инфлацията.

AY GROSS Depo market държи на клиентите си и се стреми да задоволи всяка тяхна прищявка, без да им бърка надълбоко в джоба. Ако сте от Асеновград не е нужно да пътувате до Пловдив, защото AY GROSS Depo market има свой обект и в Асеновград. 

Честите воаяжи до Турция вече не са ви нужни, защото AY GROSS Depo market пренася южната ни съседка под тепетата. Магазинът работи без почивен ден, с работно време от 9 до 21 часа.

В магазина се предлага пълно портфолио от стоки директен внос от Турция - перилни препарати, хранителни стоки, растителни мазнини – зехтин и олио, млечни продукти – сирена и кашкавали, сладкарски изделия, консерви, безалкохолни и всичко, което може да ви се прияде от традиционните турски сладкиши.

Целта на AY GROSS Depo market е да гарантира, че гражданите ще купуват най-доброто качество на много по-ниски цени от местните и националните пазари.Това го превръща в еталон и марка за подражание. Търговският салон и подредбата на продуктите са замислени максимално практично за купувача. 


Любезните собственици правят всичко с търпение, любов, упорит труд, професионализъм и канят всеки ценител на качествената храна да ги посети, като гарантират, че няма да останете разочаровани.