Автомобил е закъсал тази нощ по пътя за Връховръх, като в него е имало човек в лошо здравословно състояние. Инцидентът е станал около  3.20 тази нощ.

Незабавно натам е изпратен автомобил от пловдивския сектор „Специализирани оперативни дейности“ с необходимите лекарства за мъжа и транспортиране до дома му.

Междувременно на 8 от сигналите за паднали клони тази нощ се е наложила и намесата на пожарникари.  Няма пострадали хора. Само в един от случаите са нанесени материални щети. Във времевия интервал между 1 ч. и 5.30 ч. аварийните екипи са отстранили опасните дървени отломки на улиците „Люсиен Шевалас“, „Цар Асен“, „Съборна“, „Михалаки Георгиев“, „Григор Пърличев“, „Захари Стоянов“ и бул. „Шести септември“.

Към 6.30 ч. подобни действия са предприети и на ул. „Брезовска“, където от дърво бил затиснат паркиран микробус.

Както съобщихме, над 20 сигнала за паднали клони при снеговалежа в Пловдив са постъпили до тази сутрин. Инцидент е станал в 03:30 часа, когато е паднал голям клон върху пътното платно на ул. „Кукуш“.

Най-много са подадените сигналите за „Южен“, но паднали клони има и в останалите райони. Засега не е постъпвала информация за паднали дървета. На линия са всички 7 бригади, специализирани в санитарни дейности спрямо дърветата.

Снимка: илюстративна

Паднал клон блокира улица в Кючука! Подобни инциденти в целия град7 бригади обработват проблемните участъци

Затвориха прохода Шипка, има закъсали шофьориВижте каква е пътната обстановка в страната