Пловдивчанинът Иван Ангелов, който направи предложение за брак на приятелката си Нели, купил билети за концерта на Енрике Иглесиас още преди Коледа.  

В предаването „Тази сутрин” Иван разказа как е стигнал до решението да предложи брак именно на концерта на Иглесиас. Той избрал най - скъпите билети за  първите редове, защото знаел, че приятелката му Нели е голям фен на певеца. По-късно той решил да използа концерта, за да направи нещо незабравимо за момичето, което обича.

"Казах си край. Няма накъде повече. След няколко месеца правим 5 години заедно, трябва да действам", обясни  в сутрешния блок на bTV Иван Ангелов.

Той решил да привлече вниманието на Енрике с плакат, за да го скрие от приятелката си – накарал я да направят няколко плаката, а този с предложението скрил между тях.

"Навих Нели да правим плакати и вечерта преди концерта сме стояли до полунощ. Направихме два плаката. Аз тайно направих трети, на който пишеше: "Енрике, моля те да ми помогнеш да предложа брак на приятелката ми! Изкарай ме на сцената!". Надявах се, че ще го види и той наистина го видя. По-близките ми хора знаеха какво мисля да направя. Родителите ми бяха много развълнувани", разкри Ангелов. 

Енрике Иглесиас изведе Иван на сцената веднага щом като забеляза плаката с прочувствената молба. 

„Енрике, моля те помогни ми да предложа брак на приятелката ми“, каза мъжът, който се представи като Иван от Пловдив. На сцената се качи и приятелката му – Нели, след което последва романтичното предложение за брак пред близо 15 000 души в столичната зала. Дамата не успя да каже друго освен  „Да“ на своя любим.

През цялото време световната звезда снимаше влюбените с телефона си, а накрая каза „Наздраве за Нели и Иван“, след което тримата удариха по един шот.  Последва и селфи между тримата, както и кавър на класиката Stаnd by me.

Сватбата вероятно ще е на 27 август – датата, на която Иван и Нели са се запознали преди пет години, но не са сигурно, че ще успеят да я организират в толкова кратък срок.

TrafficNews.bg