Едно от емблематичните заведения в града на седемте тепета вече е с ново име и обновена визия. В сърцето на Пловдив Oro by Morado e популярно място за срещи с приятели и любими хора.

Локацията предразполага за незабравими уикенд партита, фирмени събития, ергенски и момински партита, рождени дни и още много лични поводи за празнуване. 

Oro by Morado вече радва своите гости освен с прекрасна гледка към Пеещите фонтани, но и с ново лятно меню с изкушаващи средиземноморски ястия и напълно обновен интериор с модерна и стилна визия.

Всеки петък и събота се организират DJ партита на различни тематики, като Гръцко, “Да си станем близки”, Най-доброто от 90-те и още.

Едно от последните много шумни и VIP събития, което се състоя в Oro by Morado бе  афтър партито на Ina Essentials.

Програмата на заведението можете да следите на тяхната нова fb страница Oro by Morado или IG профил @oro.by.morado.club.

Екипът на Oro by Morado са подготвили пълна с изненади програма за целия сезон и гарантирано няма да останете разочаровани. Като старт е дългоочакваното официално откриване на сезона, чиято дата ще се разкрие в най-скоро време.

Едно е гарантирано - Oro by Morado ще стартира с много изненади за своите клиенти. Заповядайте и вие да се насладите на хубавото време, вкусна храна и стилна обстановка. Мястото е известно - срещу Пеещите фонтани! 

Телефон за резервации: 089 666 5213.

Адрес: ул. Авксентий Велешки 19, Пловдив 4000