Нов инцидент на фаталната "пътека към отвъдното" в Пловдив. Момиче е било блъснато от кола на пешеходната пътека, намираща се бул. "Шести септември" и ул. "Ламартин" - точно след кръстовището на пл. Шахбазян. 

Пешеходката е била блъсната от автомобил на компания за климатици. На местопроизшествието са пристигнали медици и екип на КАТ, научи GlasNews.bg.

Пострадалата е била откарана с линейка. Към момента няма подробности за състоянието ѝ. Две коли продължават да са на пешеходната пътека, а по тях има материални щети - това са товарното Пежо и джип БМВ.

Припомняме, че за въпросната пешеходна пътека сме ви разказвали неведнъж. На тази пловдивска "зебра" в Пловдив почти всяка седмица има блъснат човек. А хората, които работят и живеят наблизо, непрекъснато изживяват стреса от гледката на паднали на улицата хора, кръв, полиция и сирени на линейки.

"Някакъв ужас е да пресечеш. Хората от квартала са възмутени - защо не я затворят изобщо тази пътека или поне да има бутон? Лично аз направо настръхвам, щом трябва да отида от другата страна. Реално е много близо до кръстовището със светофарите, няма и 50 метра - защо е нужна?", сподели преди време пловдивчанка пред GlasNews.

Припомняме, че след публикации на медията ни по тематат специалисти  извършиха замервания, но дали "зебрата" ще се сдобие със светофар предстои да разберем.

Очаквайте подробности!