Бившият кмет на район "Централен" Райна Петрова е сменила амплоато и вече се презентира като лечител. Тя използва социалните мрежи и дава съвети за здравословен живот. От няколко дни в Tik Tok се върти нейно клипче, в което Петрова дава съвети какво да правят хората, които страдат от хроничен запек. В рамките на 3 минути бившата кметица разсъждава върху проблемите, до киоито води констипацията и също така дава рецепти за справяне с нея. 

От профила й в тийнейджърската мрежа виждаме, че дамата  има собствен канал в Tik Tok, в който съветва потребелите как да се справят с торбичките под очите, по колко вода да пият, ка да освежат лицето си, как да настроим биополето си камертон и пр. От профила става ясно, че тя се занимава  също така с изработка на украса за дома, а понякога е и инфлуенсър.

Райна Петрова бе кмет на "Централен" от 2011 до 2015 година, като кариерата й приключи със скандал и арест. Тя бе обвинена в престъпление по служба. Според обвинението  е  пpeвишилa пpaвoмoщиятa cи ĸaтo e иззeлa пpaвaтa нa дeлeгиpaни нa диpeĸтopитe  нa дeтcĸитe гpaдини в paйoн „Цeнтpaлeн” caмocтoятeлнo дa oпpeдeлят  пpoцeдypи пo ЗOΠ и дocтaвчици нa xpaнитeлни пpoдyĸти зa дeтcĸитe гpaдини, ĸaтo caмa e oпpeдeлилa дocтaвчиĸa. Облагата, която тя се е опитала да набави за другиго е била опредена в размер на 1,3 млн. лева. Също така Петрова е получила и ваучери за екскурзии от бизнесдамата Надежда Минчев, за да yпpaжни влияниe пpи възлaгaнe нa дpyгa oбщecтвeнa пopъчĸa. Тя бе арестувана, а след това бяха и прекратени правомощията й като районен кмет. 

Делото продължи няколко години, но в крайна сметка и тя, и Надежда Минчева бяха оправдани. След като делото приключи окончателно, Петрова осъди прокуратурата  за 80 000 лева за причинени вреди.