Животът на Георги Маринов от Пловдив се преобръща  напълно още преди да навърши 20 години. През 2021 година момчето претърпява тежка катастрофа и оттогава има прекъсване на гръбначния мозък Th3-Th4. Сега Георги е на 22 години и все още е в инвалидна количка. Въпреки всичко не спира да се бори и да вярва, че ще успее отново да проходи

През годините той и семейството му пробваха какви ли не лечения в цял свят за тяхна сметка, но за жалост – неуспешни. И с много разговори, трудности и доста безсънни нощи намериха лечение в Банкок, Тайланд, където му дават 85% шанс за пълно възстановяване.

Лекарите са сигурни в успеха на Георги и вярват, че ще се възстанови, защото през тези години той не се е отказал и за миг, и не е спирал да тренира, и да полага усилия за възстановяването си.

Георги е учил в СУ "Свети Климент Охридски" в Пловдив, където е съученик с редица юноши на Ботев (Пловдив) и Локомотив (Пловдив).

В помощ на Георги се обявиха множество пловдивски футболисти, сред които играчите на ЦСКА - София Станислав Шопов и Християн Петров, както и юношата на Ботев и настоящ футболист на Крумовград Димитър Тонев.

След всичките предишни опити за лечение, семейството не разполага с финансовата възможност и има нужда от подкрепа.

ТУК  можете да помогнете на Георги в борбата му отново да проходи.