Откриха два трупа - на мъж и женаq в района на ски център "Малина" в курорта Пампорово.  Информацията беше потвърдена от прокуратурата. За колата, която е с пловдивска регистрация, със зловещата находка е подаден сигнал към полунощ на тел.112.

Колата "Ауди ТТ" е била на пътното платно и телата са били с прострелни рани.  Мъжът е на видима възраст около 50, а жената на 40. Двамата са от Пловдив. Намерен е и пистолет.

Около 23.25 часа е получено съобщение на тел. 112, че в Пампорово, в района между хотел "Стрийм Ризорт" и вилно селища "Малина", на пътното платно в автомобил има труп на мъж с кръв по лицето. Веднага на място е изпратен екип на полицията. Те установяват, че в автомобила с пловдивска регистрация Ауди ТТ има два трупа - на мъж и жена, с видими огнестрелни рани по телата и на двамата. Екип на "Спешна помощ" е констатирал смъртта им.

По случая е образувано досъдебно производство. Към момента няма яснота дали става въпрос за двойно убийство, за убийство, или самоубийство, обясниха запознати със случая.

Снимка: Архив