Спешна кампания набира средства за бебе Йоана от Ягодово като семейството има 30 дни, за да събере сумата от 80 000 лв за лечението на детето.

Йоана e пострадала тежко по време на раждането си и вече 1 г и 9 м се бори за своя живот и за своето бъдеще. Развила тежка форма на епилепсия, която със собствени сили на семейството от година и половина успешно овладяват с помощта на отдаден и безкористен невролог в Турция, но във вторник поради рязко възникнала възпалителна активност в организма, Йоана направи тежък и продължителен гърч и бе приета в интензивно отделение в София.

Ето и какво казва майка ѝ:

Лекарите тук са безпомощни пред състоянието на Йоана и за тях тя е приключен казус. За нас като родители, обаче, остава една последна надежда да успеем да я излекуваме и да и дадем шанс за щастлив и пълноценен живот като потърсим болница, която е готова да я лекува.

Знам само, че утре ни изписват от болницата в София и трябва да си взема детето и да го транспортирам с линейка в тежко състояние до болница, която е готова да направи всичко възможно, за да го лекува.

Силите ни да посрещнем тези разходи, обаче, са напълно изчерпани вече.
Молим за помощ да лекуваме нашето детенце, нашата прекрасна Йоана.

Моля ви ,помогнете ми да дам детство на дъщеря си!

Средства могат да бъдат дарени тук.