9 малки кученца спешно търсят дом и любящи стопани. Животинките са родени преми месец и в момента се отглеждат в необитаема къща в близост до Пловдив. Кученцата още сучат, като в момента правят първи опити да се захранват и с друга храна.

За съдействие при търсенето на дом за малките сладури помоли човекът, който в момента полага грижи за тях. „Постелено им е местенце, където да спят на двора на закрито, така че да не може да ги намокри дъжд и е завет“, казва мъжът. Той не живее в същото населено място и пътува през няколко дни, за да ги нахрани и напои.

„В моето село преди 2-3 години приютихме куче, което беше бито и държано гладно от предните си стопани. След близо година свикна с новия си собственик и се адаптира към новата си среда.. стана изключително добро куче пазач. За съжаление, собственика на кучето и къщата почина. След като къщата остана необитаема, продължихме да се грижим за кучето, ходейки ежедневно да му даваме храна“, разказва . В продължение на няколко месеца растеше сито, но без необходимото за него внимание и любов. С времето се появи бременно женско куче, за което поехме грижите както за нашето“, споделя пловдивчанинът.

Споделя още, че ежедневните грижи продължават до ден днешен, но за кученцата е от спешна важност да отидат при стопанин, който да даряват с любов и благодарност.

Моля всеки, който има желанието да помогне приютявайки едно от тях да се обади на Тел.: 0892 301 551.

Кученцата:

Майката: