Пловдивчанин издирва свидетели на пътно произшествие, при което сестра му е била тежко ранена. 

Инцидентът е възникнал на 16 януари в 8:45ч. на бул. „Цар Борис III Обединител“ - на спирката срещу Пловдивки университет. След засичане от автомобил шофьор на автобус по линия 26 на градския транспорт се наложило да набие рязко спирачки. При внезапното спиране 52-годишната жена загубила равновесие и паднала. Кракът ѝ се счупил, което наложило спешна операция и поставяне на 3 импланта.

В момента сестра ми е с 20 шева, не може да се обслужва сама. Налага се аз да я гледам, много е тежко. Искаме да заведем граждански иск, но за целта трябва да издирим свидетели на катастрофата. Моля някой, който е бил в рейса в момента на произшествието, или е видял случващото се и може да ни окаже помощ – да се свърже с нас, споделя мъжът, пожелал да запази анонимност.

В момента по случая се води досъдебно производство до изясняване на причините за възникване на инцидента.

След публикуване на обява в друга пловдивска медия, мъжът е бил потърсен единствено от тъй наречените „гробищни адвокати“, които издирват близки на пострадали или починали при инциденти, за да им предложат съмнителната си правна защита.

Искам да уточня, че аз имам адвокат – надежден, с когото работя. Единственото, от което се нуждаем, е свидетел, който да потвърди за случилото се в съда“, допълва пловдивчанинът.

В случай, че можете да помогнете със свидетелските си показания на мъжа - потърсете тел.: 0896 36 87 20.

 

Водеща снимка: Илюстративна!