Национални дни на кариерата 2024 ще се проведе за втора поредна година в Пловдив. Форумът, от който са започнали кариерите на повече от 58 хиляди студенти и младежи у нас. Ще се проведе на 13 април.

В събота представители на 33 водещи компании у нас ще очакват кандидатите за нова работа или стаж от 10:00 до 16:00 ч. в Пловдивски панаир, Конгресен център. Входът за търсещи работа е безплатен, но с предварителна задължителна регистрация.

Провеждането на форума в големите градове в съботни дни е доказана практика, която дава възможност както на учащите, така и на работещите, да отделят необходимото време, за да се срещнат с всички работодатели.

По време на Национални дни на кариерата се използва платформата за дигитален обмен на данни ScanFactor. Чрез нея посетителите могат директно да споделят своето CV с избрани от тях работодатели в деня на събитието максимално лесно и удобно и без използване на хартия. За целта е необходима единствено предварителна регистрация в ScanFactor, както е описано тук.

Национални дни на кариерата е важен инструмент за студентите и младите професионалисти, които търсят кариерни възможности. Със своите 23 издания, събитието се е доказало като мястото, от което стартират кариерите на младите хора в България. Форумите са много полезни за студентите и младите професионалисти, които искат да поставят началото на своята кариера. Те предоставят възможност за срещи с работодатели, които търсят нови таланти, както и за обмяна на опит и информация с колеги от различни индустрии, казват организаторите на събитието.

Повече подробности за Национални дни на кариерата 2024 можете да откриете на national.careerdays.bg.

Национални дни на кариерата със своите 22 издания се е доказало като мястото, от което стартират кариерите на младите хора в България. Събитието предоставя възможност за срещи с работодатели, които търсят нови таланти, както и за обмяна на опит и информация с колеги от различни индустрии. От Национални дни на кариерата е започнал професионалният път на над 58 000 души.