След шест часа разпити в сградата на Българската агенция по храните в Бургас, директорът на местната структура д-р Георги Митев, беше изведен от спецполицаи през задния вход на сградата.

Митев беше без белезници, но плътно охраняван от цивилни служители на МВР и полицаи с бронежилетки. После беше качен в автомобил на специализираната прокуратура със затъмнени стъкла и отведен в неизвестна посока, съобщи Дарик. 

По същия начин бяха изведени от сградата на улица "Хан Аспарух" и двама шефове на дирекции в бургаския клон на БАБХ.

Според адвоката на д-р Митев -Петър Димитров, срещу клиента му все още не са повдигнати обвинения. Разследването срещу Агенцията по храните в Бургас на ГДБОП и спецпрокуратурата е по сигнал на местни бизнесмени за рекет. 

Както TrafficNews съобщи, рано тази сутрин служители на ГДБОП влязоха в сградата на областната дирекция на БАБХ в Бургас и започнаха проверки. Шефът на Агенцията д-р Митев е бил докаран на работното си място от униформени служители, но без белезници. 

Арестуваният шеф на БАБХ зарязал ДСБ, за да оглави СДС в БургасСъпругата на д-р Георги Митев: Бивш служител на Агенцията се опитва да го смачка, антимафиотите го изведоха от болницата