Два дни издирвали Ивелин, преди да го открият мъртъв под моста в Ловеч

Приятели са писали за изчезването му в няколко фейсбук групи

Ловеч
12.01.2020 13:41 123468 3
Два дни издирвали Ивелин, преди да го открият мъртъв под моста в Ловеч

19-годишният Ивелин Георгиев е младежът, който бе намерен починал в Ловеч, научи TrafficNews. Както вече съобщихме, сигналът е подаден тази сутрин около 10.00 часа от гражданин. Той е бил открит в района между кварталите "Червен бряг" и "Гозница".

Младият мъж е бил обявен от полицията за установяване на местонахождението му, след като вчера сутринта майка му е съобщила, че не се е прибрал от предната вечер.

Оказало се е, че младежът е катастрофирал, като автомобилът му е паднал от моста на околовръстния път, минаващ между двата квартала. Пътувал е сам, а аутопсия ще установи кога точно е настъпила смъртта му и от какво.

Приятели на Ивелин са писали за изчезването му в няколко фейсбук групи. "Това е колата на момчето! Издирва се, защото не се е прибирало повече от 24 часа и никой не може да се свърже с него! Последно е видян по камери в града! Голф 4ка OB9672BM", написаха в социалните мрежи приятелите на момчето. Снощи дори се появиха коментари, че са го разпитвали в полицията за убийството на 18-годишната Андрея в село Галиче, но тази информация не беше потвърдена от органите на реда. Майка му пък снощи е звъняла в полицейските управления в региона, за да пита за него.

За съжаление обаче, момчето вече е било мъртво.

Откриха мъртъв 20-годишен мъж, паднал с колата си от мост в ЛовечПътувал е сам

Напишете коментар
Вашите коментари през Trafficnews.bg
3 Коментара
Сортирай по
коментар

Олигофрени 18:38, 12.01.2020

За пореден път тази селска медия ме изумява.. Може ли да сложите снимка на момчето как се е превило до колата бе, изроди неграмотни? Четат ви само малки деца и тийнейджъри, които са свикнали да гледат кой къде е на нова година.. Просто сте скандално тъпи овце!

Oтговора0
коментар

Повърня 18:48, 12.01.2020

ТрафикГНУС...вие едно ,че сте пълни неграмотници но и сте жалки бездушници. Как може да качите такава снимка? Питате ли се как е семейството на това дете ??? Ако не ви осъдят вас тук ,дано онзи горе ви накаже. Амин и дано горите в ада.

Oтговора0
коментар

Теодор Генчев 22:18, 12.01.2020

Изтрий снимката бе тъп нещастен олигофрен ти акъл имаш ли ?

Oтговора0
Вашият коментар през Facebook

Изпрати новина