19-годишният Ивелин Георгиев е младежът, който бе намерен починал в Ловеч, научи TrafficNews. Както вече съобщихме, сигналът е подаден тази сутрин около 10.00 часа от гражданин. Той е бил открит в района между кварталите "Червен бряг" и "Гозница".

Младият мъж е бил обявен от полицията за установяване на местонахождението му, след като вчера сутринта майка му е съобщила, че не се е прибрал от предната вечер.

Оказало се е, че младежът е катастрофирал, като автомобилът му е паднал от моста на околовръстния път, минаващ между двата квартала. Пътувал е сам, а аутопсия ще установи кога точно е настъпила смъртта му и от какво.

Приятели на Ивелин са писали за изчезването му в няколко фейсбук групи. "Това е колата на момчето! Издирва се, защото не се е прибирало повече от 24 часа и никой не може да се свърже с него! Последно е видян по камери в града! Голф 4ка OB9672BM", написаха в социалните мрежи приятелите на момчето. Снощи дори се появиха коментари, че са го разпитвали в полицията за убийството на 18-годишната Андрея в село Галиче, но тази информация не беше потвърдена от органите на реда. Майка му пък снощи е звъняла в полицейските управления в региона, за да пита за него.

За съжаление обаче, момчето вече е било мъртво.

Откриха мъртъв 20-годишен мъж, паднал с колата си от мост в ЛовечПътувал е сам