Мъж на 53 години е загиналият при тежката катастрофа при тежкия сблъсък на входа на село Цалапица по пътя за Стамболийски, предаде репортер на TrafficNews.bg. Още четирима са в болница, съобщиха от УМБАЛ „Св. Георги”.

Припомняме, че БМВ, управлявано от млад мъж, се е ударило в микробус, превозващ работници. Всички пострадали са от пътническия бус. Най-тежко пострадалият от тях е със счупен крак и таз и му предстоят операции. В хирургичното отделение е друг негов колега с гръдно-коремна травма. Не е ясно още състоянието на другите двама водачи.

Сигналът за сблъсъка на входа на Цалапица откъм Стамболийски е бил получен тази сутрин около 6.30 часа на телефон 112. По първоначални данни лек автомобил “БМВ” с бургаска регистрация навлязъл в лентата за насрещно движение и се ударил в микробус “Форд Транзит”.

Кръвна проба за алкохол е взета от 26-годишния водач на “БМВ”-то и 46-годишния шофьор на “Форд”-а. Местопроизшествието е запазено и посетено от служители на РУ – Стамболийски. До приключване на огледа движението в района е затруднено и се регулира от полицейските служители. Продължава работата по изясняване на причините и обстоятелствата около тежката катастрофа.

Очаквайте подробности!

TrafficNews.bg