Преди минути в центъра на Враца е станал бой, при който единият от участниците е паднал безжизнен на тротоара. Не се знае дали момчето е живо, пише tribali.info.

Две коли са се засекли на ул. “Иванка Ботева“ в участъка пред Дома на техниката. Станала е разправия между младите шофьори, при която единият е извадил бокс и е ударил в лицето другия. Младият мъж е паднал безжизнен на тротоара и уплашени свидетели се обадили на тел.112 за помощ. Линейката е пристигнала чак след 15 минути, въпреки че събралите се хора звънели панически, тъй като момчето не мърдало. По-смелите са започнали да му оказват помощ, но то не е показало признаци на живот.

На мястото на инцидента беше пристигнала и майката на момчето, която работи на дюнерите срещу популярното кафене „Тракийска принцеса“. В района гъмжи от полиция и преминаването е напълно блокирано. Пристигналите медици направиха няколко опита да съживят момчето, но състоянието му не се подобряваше. След като видяха, че го изпускат, те веднага го качиха в линейката и тръгнаха с бясна скорост и сирени към болницата. 

На този етап няма информация дали е задържан нападателят, с какви автомобили са се движили двете момчета и дали все пак пострадалият не е спасен.

Още новини ТУК

TNS.bg