Синът на депутата на БСП Георги Търновалийски - Жулиен, е приет в болница след мелето пред Галакси, научи TNS.bg.

Веднага след боя пред клуба тримата студенти са потърсили лекарска помощ в спешното на УМБАЛ „Свети Георги”. 20-годишните Мариян Николов и Марин Топалов били с рани в областта на лицето - разцепени устни и травми по носовете. След прегледа те са отказали хоспитализация.

По-сериозно пострадал е 19-годишният Жулиен, той е настанен в очната клиниката с хематом в окото, съобщиха за TNS.bg от болничното заведение. Той също е с охлузни рани в областта на лицето.  

В Районна прокуратура е образувано досъдебно производство за нанасяне на леки телесни повреди по хулигански подбуди срещу ММА боеца  Сюрен Борисов и фризьорката Пепи Мошукова. Екшънът, разкрит от TNS.bg, се е разиграл вчера сутринта пред входа на "Галакси". Версията на близките на Жулиен е, че момчетата празнували рожден ден на свой приятел в клуба. Когато си тръгнали, те препречили пътя  на излизащата от паркинга кола. Шофьорката /Пепи Мошукова/ излязла и ударила шамар на Жулиен. След това започнала да се бие с него. Мъжът , който бил в колата също излязъл и се започнал да бие студентите.

Според източници на TNS.bg охранителните камери на заведението показват малко по-различна картина.  На записите се виждало, че студентите първи са нападнали ММА боеца. Самият Сюрен очевидно нямал огромно желание да се включи в побоя, тъй като има висяща условна присъда. Кой каква вина има в случая ще реши прокуратурата. Засега Сюрен Борисов и Мошукова са задържани за 24 часа. В момента наблюдаващият прокурор решава да удължи мярката им за неотклонение на 72 часа. 

Депутатът Търновалийски не вдига мобилния си телефон. 

Всичко за мелето пред "Галакси" четете ТУК!

TNS.bg