Трикратната европейска шампионка по Таекуон-до Мирела Чилингирова и републиканска шампионка по борба Кристина Велева посетиха възрастните хора в село Царимир. Въпреки усилените тренировки момичетата отделиха от времето си и зарадваха възрастните хора в селото. Разговаряха с тях, помогнаха им в къщната работа и най-важното показаха им внимание и грижа.

Мирела Чилингирова е на 20 години и е от Пловдив. Включва се за втори път в кампанията. Студентка е в УНСС, специалност  „Икономика и инфраструктура”. Тренира Таекоун-до от 6 годишна в АСТК „Тракия” при Костадин Димитров. Състезава се в категория до 75 килограма и е първи дан. Пловдивчанката е трикратна европейска шампионка, вицесветовна и многократна републиканска. Мирела е извоювала и многократно титли за най-техничен състезател, а в категория спаринг е световна шампионка. В момента тренира усилено по три пъти на ден и се готви за Европейско състезание през април в Италия, а през август ще се състезава за световната титла в Пловдив.

Другата шампионка, която се включи в кампанията –Кристина е на 21 години. Тренира борба от  13 годишна в СКБ „ Тракиец”. На състезание за европейската купа в Москва печели трето място, а през 2014 става републиканска шампионка.  На  Международния турнир „ Петко Сираков”, Криси си извоюва бронзовия медал.

Вижте как Евакуират самотни баби при наводнение ВИДЕО

Ивана смени професията - стана медицинска сестра ВИДЕО

Пластичният хирург Д-р Енчев и Ивана Папазова мериха кръвно в Ново Железаре СНИМКИ

TrafficNews.bg