Телец

Годината ще започне с много предизвикателства за двойките Телци, семейни или в сериозни връзки. Ще достигнете точка, в която можете да се разделите с партньора си , но ще разрешите проблемите си с напредването на годината. Любовните прогнози за зодия Телец разкриват един период на обвързаност един с друг към края на годината.

Бизнесмените ще се радват на просперираща година. През тази година ще разширите бизнеса си и ще влезете в нови партньорства. Това също е най-добрата година за представителите на Телец да промените кариерата си или да потърсите трансфери или повишения.

Повечето Телци ще търсят да закупят земя или къща с финанси, с които ще разполагат. Добре ще бъде да инвестирате в активи, защото финансовото ви състояние е стабилно. Не вземайте обаче импулсивни решения, които накрая ще ви костват много разочарования. Бъдете внимателни с разходите си и живейте според възможностите си.

*Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от астрологичния психолог и езотеричен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.