Абитуриентка влезе в ролята на Пепеляшка и пристигна на бала с истинска каляска водена от впряг коне и кочияш. Виолета от Харманли прикова вниманието на всички върху себе си и показа, че приказките могат да станат реалност, съответно срещу 1000 лева с ДДС.

В последните години стремежът на зрелостниците да изпъкнат на бала достига до абсурдни граници. Освен приказната каляска на “Пепеляшка” от Харманли, сме виждали абитуриенти с безкрайни лимузини, тунингован Трабант, автобус и триколка.

Най-масово момичетата и момчетата искат да слязат от лъскаво возило последен модел, но как точно може стане това и колко ще струва на родителите им подобно удоволствие? TrafficNews.bg се допита до Ангел Кьосев, един от водещите търговци на луксозни автомобили.

“Фирма Аутохаус.Бг предлага услугата Рент-а-кар, като все повече клиенти избират автомобилът да бъде нает с шофьор. По този начин ние налагаме стандарт различен от общоприетия на рент-а-кар пазара у нас, така както подобава на една европейска фирма.

Периодът обхващат абитуриентските балове през месец май е натоварен при нас, тъй като желаещите да наемат Ферари или Порше за специалното събитие са много. Най-търсени са последните модели джипове и кабрио, като в зависимост от марката и класа на автомобила, наемът за един ден варира около 200-300 лв с ДДС.”, коментира Ангел Кьосев.

Решението остава за абитуриентите – да изберат последен модел Мерцедес или да търсят оригинално и нестандартно возило за неповторимата вечер.

TNS.bg