„Кой ти каза да говориш тези глупости, когато те избраха за Мис”, попита Сашо Диков, визирайки първите думи, които Симона Евгениева каза, след като й сложиха короната: „Преди всичко да не забравят, че сме хора, да бъдат повече толерантни и да отпадне това класифициране на хората, всички сме равни.”

Водещият , усетил по-слаб противник,  разпъна Симона Евгениева на кръст словесно с няколко въпроса и само дето не обяви в ефир, че тя не блести с особен интелект.

„Добре де, защо ги наговори всичките тези глупости?!” повтаряше  Сашо Диков, а миската съвсем затъна в клишета.

Последва втори въпрос, когато Сашо Диков показа снимка, на която барабанист удря с палки.... задника на Симона Евгениева.„А защо този барабанист така ти прави по задника”, попита Диков.

„Окей, може да е издънка, но не смятам, че като я видят, всички ще кажат, че съм проста чалгаджийка”, защити се Мис България.

Нямаше как да не бъде зададен и въпросът за пластичната хирургия. Последва и признание: „345 кубика са гърдите ми, аз съм за пластичната хирургия, реших да ги сложа, защото не се чувствах добре. Не парадирам с това, че имам гърди, аз запълних един емоционален комплекс.”

Сашо Диков не се разчуства дори и от това и отново нападна: „Ти що си дошла така облечена като бригадирка в ТКЗС. Очаквах те малко по-разголена!”

„Ами аз така си се обличам”, призна г-ца Евгениева и разкри, че никога досега не е получавала оферти за секс срещу пари: „Не смятам, че се държа по такъв начин да предизвикам някого да дойде и да ми предложи пари. За 100 хиляди бих се замислила.”

TrafficNews.bg