Везни

Може да имате ново желание за хармония в дома си, но може да се натъкнете на пречки, докато се опитвате да установите връзки. Това ще подчертае слабостите във връзката ви, но ще можете да ги идентифицирате и да работите върху тях! Ако сте сами, използвайте чара си, за да направите ход напред! Ще имате гръбнака да направите нещо дръзко, за да изравните любовния си живот и вашата любов със сигурност ще забележи! Направете каквото можете, за да се докажете, но не прекалявайте. Ако обмисляте да инвестирате в нещо по-осезаемо, не се колебайте да попитате другите за съвет. Ако решите да се откажете от него, няма да понесете неблагоприятни последици.

 

Скорпион

Очаквайте чувствата ви да се засилят към партньора ви този месец! Ще бъдете неприятно изненадани от нови факти, които ще научите, и ще бъдете поразени отново. Заслужавате радостните си чувства, просто поддържайте страстта и уважението си един към друг! Ако сте необвързани, най-добре е да изчистите атмосферата между вас и вашата любов. Говорете истината си и изразявайте чувствата си! Освободихте се от емоциите си и заслужавате потупване по рамото. Точно сега имате нужда от финансова сигурност, но не позволявайте на предпазливостта да станете злобни. Приземното мислене и добре планираните финансови мерки са достатъчни. Така или иначе няма да има големи изненади в момента.

 

Стрелец

Всичко изглежда чисто и правилно отвън, но може да се неочаквано да се сблъскате с конфликт в отношенията. Вероятно е да възникне напрежение във вашето семейство, така че е най-добре да останете спокойни и да го преодолеете. Време е да изясните нещата и ако имате деца, помислете и за тяхното бъдеще. Ако сте необвързани, яхнете вълната на позитивния си социален живот и ще срещнете нови хора, които ще ви издигнат. Ако търсите любов, има голям шанс тя да ви дойде на крака. Финансите ви ще вървят добре. Знаете как да преговаряте в своя полза, дори когато се пазарите с някого. Още много опции ще ви бъдат отворени през януари.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa.