Везни

Ако сте семейни, може да ви липсва подкрепата на вашите близки и роднини, но за сметка на това, приятелското ви обкръжение ще ви подкрепя в значителна степен. Неангажираните могат да очакват един относително добър месец, но за повечето от тях, октомври вероятно ще се окаже разочароващ.

В средата на месеца с повече упорита работа, вероятно нещата ще се променят към по-добро. Необходимо е да поддържате безпроблемни отношения със своите колеги.

Бъдете изключително внимателни във финансовите си сделки този месец. Стойте далеч от всякакви неетични практики, само за да спечелите бързо пари, тъй като това може да има различни ефекти върху репутацията ви в бъдеще.

 

Скорпион

Препоръчително е да избягвате да правите такива пътувания, които създават разстояние между вас и партньора ви през този месец. Първите няколко седмици може да са наред, но през втората седмица може да има някои дребни конфликти. Подобни дребнавости няма да допринесат нищо добро за вас, а ще доведат до отрицателни вибрации. Към края на октомври се очертават конфликтни точки с родственици.

През октомври има вероятност да допуснете неща, които са извън работната дисциплина, и това може да доведе до сериозни последствия. Така че бъдете внимателни!

Някои неочаквани разходи ще ви стресират този месец. Това може да ви принуди да разровите спестяванията си само, за да отговорите на вашите нужди. Затова е много важно да бъдете много внимателни при харченето на парите си и да водите контрол върху спестяването на пари.

 

Стрелец

Търпението през октомври ще бъде ключът към стабилните взаимоотношения. Любовта във връзката ви може да се окаже сложна игра през този месец. Поддържането на добри отношения винаги се нуждае от компромиси. Отделете малко повече внимание на партньора си, поговорете и изчистете недоразуменията. В противен случай, може да възникне голям спор. Семейните към края на месеца, ще трябва да положат огромни усилия за подобряване на връзката си.

В професионален план ще имате добро развитие през този месец. Съществуват и шансове за бизнесмените да развият бизнеса си, но те не бива да инициират нищо твърде голямо.

Изглежда, че всичките ви усилия да спестите пари ще се реализират през този месец. Ще имате някои добри възможности за инвестиции, които ще ви излязат в сила, ала трябва да внимавате при вземането на инвестиционно решение. Консултацията с партньора или близките ви за това може да ви помогне.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.