Везни

Любовният ви живот вероятно ще бъде изпълнен с енергия и вълнение през този месец. Първите дни могат да донесат радостни и блажени моменти в любовния ви живот. Въпреки това, вашата твърдост може да се появи от време на време и да обтегне отношенията ви. С изминаването на месеца ще се чувствате в сътрудничество, което може да помогне за подобряване на връзката с партньора ви. Ако сте работили по значителен проект, трябва да запретнете ръкави, за да се изправите пред трудни предизвикателства с напредването на месеца. Може да получите изгодни възможности реализация в офиса си в края на месеца. Има шансове да получите блестящи възможности, които могат да подобрят финансовото ви състояние този месец. Началото на месеца се счита за благоприятно за стратегическо планиране, за да увеличите приходите си. Препоръчително е да останете бдителни по паричните си въпроси през втория период на месеца. Също така, избягвайте да давате или вземате пари назаем. Ще получите някои полезни възможности да увеличите доходите си в края на месеца. Планетите ви предпочитат да се насладите напълно на материалния комфорт.

 

Скорпион

Възможно е да възникнат някои конфликти с близките ви, следователно трябва да се справяте със ситуациите деликатно и дипломатично. Препоръчително е да запазите спокойствие и да направите няколко корекции в любовния си живот, за да се насладите на мир с партньора си. Тези от вас, които работят като търговски представител по продажбите, ще получат добра сделка през месеца. Важно е взаимодействието да е свързано с имейл, което може да ви донесе финансови печалби. Вероятно някои от вас ще получат повишение в длъжност или по - високо заплащане през този месец. Професионалистите, работещи като физически лица, могат да се сблъскат с клиенти или да не получат пълно заплащане за работата си. Наложително е да избягвате всякакви спорове на работното си място този месец. мените трябва да се опитват да избягват спорове. Служебното пътуване, направено този месец, ще се счита за благоприятно, затова се опитайте да не го избягвате.

 

Стрелец

Септември може да доведе до положителни събития, които  около вероятно ще имат добри ефекти върху вас. Може да се почувствате така, сякаш звездите греят за вас. Ще имате чувство на спокойствие и оптимизъм. Щастливите моменти през това време също биха ви накарали да се почувствате благодарни. Венера ще ви благослови с бавно подобрение в личния ви живот. Когато месецът наближи своя край, някои свежи преживявания биха развеселили настроението ви. Освен това има шанс да имате късмет във ваша полза, тъй като може да планирате нови постижения в неща, които са ви по сърце. Може да получите някои полезни опции, които биха ви помогнали да израснете в офиса. Бизнесът вероятно ще процъфти, като се има предвид, че поемате премерени рискове. Възможно е обаче да не успеете да постигнете задоволителни резултати от усилията си, което може да ви разочарова в началото на месеца. Има шансове да се насладите на светските удоволствия и лукса през средата на месеца. Това изглежда е фаза от благоприятни събития и богатства в живота ви. Вашето здравословно състояние изглежда нормално без сериозни проблеми този месец.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.