Везни

Ще намерите нови начини за постигане на вашите лични и кариерни цели. В началото на декември, може да се почувствате малко несигурни, но трябва да се научите да се доверявате на собствените си инстинкти. Ще има и някои предизвикателства, но можете лесно да ги преодолеете. Вашият семеен живот ще бъде спокоен и щастлив като цяло. През декември приходите ви ще бъдат използвани за различни цели, включително пътуване. Ако сте човек на спестяванията, се предполагат успехи в средата на този месец. Към краят на месеца, вероятно страничен бизнес ще ви помогне да спечелите малко повече пари

 

Скорпион

Може да изпитате известно напрежение във връзката си, но не позволявайте това да ви засегне твърде много. Избягвайте импулсивни действия и решения, които могат да навредят на връзката ви, вместо да я подобрявате. Отделете време за някои физически дейности, които ще ви поддържат здрави. Може дори да се сблъскате с някои неочаквани разходи, но така или иначе ще ги преодолеете. В такива ситуации е препоръчително да запазите вярата в своите способности. Към края на месеца, ако проявите необходимото търпение,  може да очаквате гостуването на вашия финансов късмет.

 

Стрелец

Може да се наложи да обърнете повече внимание на личен проблем, който може да сте игнорирали, или може да ви накара да се почувствате още по-разочаровани. Съсредоточете се върху приоритетите си в средата на месеца, които могат да ви помогнат да подобрите работната си атмосфера. Вашият нюх за иновации и вашето търпение ще бъдат най-добрите ви активи. Ще бъде един добър месец за вашите финанси. Също така ще имате няколко възможности да станете по-заможни и дори да спечелите значителни суми пари, дори и да не са толкова големи, колкото искате. Ще се радвате, когато видите, че в банковата ви сметка се увеличава паричният поток.

 

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.