Везни

Връзката ви ще има допълнителен ентусиазъм в сравнение с предишни месеци. Поради това не бива да си позволявате да се задържате у дома. Вместо това излезте и боядисайте града в розово. Предстоящите дни ще са чудесни за семейните двойки. Август може да се окаже твърде натоварен месец за вас, тъй като вашите приоритети могат да започнат да се изместват от вътрешни проблеми в професионален план. Вашите социални контакти ще изиграят голяма роля за постигането на финансов успех, така че дръжте очите си отворени за едно потенциално бизнес сътрудничество. Краят на този месец ще бъде изключително време за финансов успех, но не забравяйте да използвате допълнителни средства за изплащане на всички висящи заеми и други приоритетни задължения.

 

Скорпион

Препоръчително е двойките да не прекарват прекалено много време в компанията на други хора през този месец. В противен случай има вероятност някои от вас да залитнат към греховната посока. Разведените могат да се натъкнат на някой интересен любовен кандидат. Отделете повече време, за да опознаете по-добре този човек, преди да се включите в каквато и да била авантюра.  Ако търсите работа или желаете да се премествате на друга длъжност, август може да се окаже добър месец за тази идея. Възможно е да стартирате нов бизнес, защото периодът е благоприятен. Въпреки това не очаквайте незабавна възвращаемост в инвестициите, защото може да похарчите повече за семейството през първата част на месеца.

 

Стрелец

През този месец ще станете свидетели на много промени и много от тях ще бъдат само и единствено за ваше добро, що се отнася до любовния ви живот. Семейните ще имат много повече шансове да очароват своите половинки. Вашето особено внимание и грижа, най-вероятно ще възрадва любимият ви човек. Като цяло се очертава благоприятен месец. Ще бъде добре, ако оставите нещата с финансите да протичат естествено този месец, тъй като са възможни доходоносни възможности. Инвестициите или продажбите най-вероятно ще доведат до задоволителни печалби през този месец. Когато става въпрос за вашите бизнес начинания, ще имате подкрепата на вашето семейство и близки.

 

*Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.