Везни

През август ви очаква голяма трансформация както в личния, така и в професионалния ви живот. Вашите близки и приятели ще ви подкрепят при всеки един възникнал проблем, с който бихте могли да се сблъскате в личния ви живот. Ако търсите връзка, това ще е чудесен период за любов. Може да очаквате с нетърпение да срещнете някой специален човек по време на работа. През този месец планетарната подредба дава знак за финансови затруднения, неочаквани промени в професията и семейството, от които навярно ще останете недоволни.

 

Скорпион

Ще бъдете високо оценени и признати, и хората ще се вслушват в това, което ще ги посъветвате. Ще бъдете привлечени и към самоусъвършенстване. Може би, ще се справите както винаги, но се заредете с повече реализъм и благоразумие. Този месец ще бъде абсолютно благоприятен за вас, тъй като ще бъдете силно концентрирани върху работните си проекти и най-вероятно ще бъдете особено насърчени в работата си. Това определено ще бъде отчетено от съдбата и навярно ще ви се отплати с много радост и благоденствие. Финансовото ви състояние вероятно ще се подобри и ще се радвате на добро здраве и приятен личен живот.

 

Стрелец

Месецът е подходящ за пътуване, среща с хора и организиране на интересни събития за в бъдеще, съвместно с вашето близко обкръжение или семейство. Това е чудесен период от време за вас да откриете своя потенциал. Има вероятност да постигнете успех и да усъвършенствате вкуса си за по-фините неща в живота. Ще имате възможността да внедрите необходимите промени, за да запазите нещата свежи и модерни. Това ще бъде конструктивно време за вас и финансовото ви състояние със сигурност ще се подобрява.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.