Рак

Внимавайте за тъмни импулси този месец, тъй като е по-вероятно да се случат! Нищо огромно няма да се случи, но може да изнервите половинката си, ако не държите егото си под контрол. Помислете да си вземете релаксираща почивка и просто имайте предвид чувствата на другите. Възползвайте се от вливащата се енергия, за да поемете нови предизвикателства! Съсредоточете се върху себе си и преследвайте целите си и ще излезете много напред! Може да претърпите неприятни последици, ако направите голяма инвестиция или придобиване през този месец.

 

 Лъв

Този месец може да сте съсредоточени повече върху свободата си, отколкото на половинката си. Ако преследвате мечтите и страстите си, те трябва да ви разбират и подкрепят по целия път. Но ако това причинява разрив между двама ви, помислете да го обсъдите и да работите върху най-доброто решение. Ако сте необвързани, най-добре е да сте автентични, когато става въпрос за намиране на следващия си партньор в живота. Добре е да правите компромис, но не се самозабравяйте и не изпускайте от поглед своята идентичност. Имате правилните инстинкти за избор на разумни инвестиции и съветите, които получавате, са много по-убедителни, отколкото в други случаи. По-големите покупки - кола или къща да не ви притесняват.

 

 Дева

За самотните - Следващата любов в живота ви може да бъде намерена някъде в сектора на забавленията, така че се откроете и всички те ще се наредят на опашка за вас! Ако сте семейни или във връзка, може да възникнат борби за власт, но не се притеснявайте, можете да работите заедно и да обсъдите проблемите си. Може да има основни проблеми, така че ги изпуснете и това ще бъде невероятен лечебен процес и за двама ви! Този месец е изключително обещаващ за важни нови придобивки. Имате правилните инстинкти за добра оферта и не ви е лесно да се сплашите.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa.